Napospart

Naposparti szállodák, apartmanok.

Napospart Burgasztól 38 km-re, található. Bulgária egyik legnagyobb üdülőközpontja.
Napospart

A 8 km hosszú, lassan mélyülő tengerpart minden korosztálynak kedvelt üdülőhelye, főleg a kisgyermekes családoknak.

Napospart sík területen fekszik, szemben az északi résszel.Neszebár közvetlen közelsége még csábítobbá teszi Napospartot.

A nagy szállodaválaszték, üzletek, éttermek teszik kellemessé nyaralását. Egész nap egy kis vonat közlekedik, mellyel felfedezhetjük az egész partot, az esti órákban élénk éjszakai élet kezdődik.

A vizisportok kedvelői is találnak kedvükre valót.

Burgaszi reptérről  a transferidő kb 40 perc.

Napospart, Bulgária apartman

A közkedvelt aparthotel Napospart északi részén helyezkedik el a Victoria Palace mögött, 150 méterre a homokos bolgár tengerparttól.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Napospart központjában, a homokos tengerparttól pár méterre található a 2007 év végén épített apartmanszálloda. Nyüzsgő éjszakai élet zajlik körülötte. Szórakozási lehetőségek széles választéka között válogathatunk.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Az Aparthotel Napospart központjában található ,a homokos tengerparttól kb. 200 méterre.

Tovább »

Ajánlatkérés »

A közelmúltban épült Aparthotel Napospart központjában található a homokos tengerparttól kb. 400 m.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Az apartmanház 180 méterre található a homokos tengerparttól és 2 km-re Napospart központjától. Az épület tetejéről gyönyörű kilátás van Neszebarra és a tengerpartra Napospart területén.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Az apartmankomplexum Napospart csendesebb részén található, közel a központhoz.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Az Apartmanház Naposparton található 200 méterre a homokos tengerparttól. A városközpontot 10 perc sétával érjük el.,ott találhatók a legjobb szórakozóhelyek .

Tovább »

Ajánlatkérés »

Az apartmanház 1 km-re fekszik Napospart központjától és 5 perc sétára a homokos tengerparttól. Az apartmanok igényesen berendezettek és megfelelően felszereltek.

Tovább »

Ajánlatkérés »

A homokdűnék által körülvett modern és elegáns szálloda Napospart üdülőtelepülésének déli részén helyezkedik el, a lenyűgöző tengerparttól mindössze 100 méterre.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Rodopi Cvete Flora

Központi helyen fekvő szálloda, kb. 100 m-re a finomhomokos strandtól. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45-60 perc. A burgasz-i repülőtértől 28 km-re fekszik.

Tovább »

Ajánlatkérés »

« Tengerparti szállások