Primorszko

Burgasztól 1 órányi útra (22 km) található Primorszkó. A déli tengerpart jelentősen különbözik a Burgasztól északra fekvő területektől, itt csendes, romantiikus öblöket, kisebb halászfalvakat találunk.
Primorszko

Primorszkó  fő vonzerejét a várostól délre található, több km hosszan elnyúló, homokos strand adja. Két strand közül is választhatunk, az északi kevésbé védett mint a déli, gyakrabban fúj a szél, viszont kedvez a vizi sportoknak.

 

A turisták és a helybeliek  a déli strandot részesítik elönyben. A bolgár tengerpart legtöbb fürdőhelyéhez hasonlóan a víz lassan mélyülő, így sokáig lépkedhetünk befelé a finom puha homokon. A legtöbb helyen bokáig érő víz ideális a gyermekek számára.

Az aparthotel Primorszkó településtől 1500 méterre található.Más szállások nincsenek körülötte, elötte a tenger , mögötte a bükk erdő, ez különleges klímát alkot, különösen asztmásoknak javasolt.Minden apartmanból csodálatos kilátás nyílik a még érintetlen természetre. 4.5 km hosszú homokos part , mely alkalmas fürdésre.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Akár pihenni szeretne a tengerparton, vagy a városnézést részesíti előnyben a Siena Palace a legjobb választás. A csodaszép szálloda 3 percre a strandtól, 60 km-re Burgasz repülőterétől található.

Tovább »

Ajánlatkérés »

« Tengerparti szállások