Neszebár

Neszebár Napospart legrégibb települése és egyben a világörökség része.Az óvárost a görögök alapították időszámításunk elött az ötödik században.
Neszebár

Az Óvárost-melyet Kr. e. az ötödik században alapítottak- egy keskeny földsáv köti össze a szárazfölddel.Jellegzetes bolgár faházaival, kis vendéglőivel, szűk utcáival felejthetetlen élményt nyújt.A városka, mely az egyik leglátogatotabb kirándulóhelye a bolgár tengerpartnak, a világörökség része 1983-óta. A kis szigeten 41 templom található, mely bizánci stílusban épült.Az óváros kikötöje mellett sok kis romantikus öböl található.A sziget 1-2 óra alatt körbejárható, ezzel a sétával csodálatos élményben lesz részünk.

Hangulatos éttermek, kávézók, tavernák és szuvenirboltokat találhatók a kis szigeten.

Neszebár újvárosi részén modern szállodákat, és szórakozóhelyeket találunk.

Az új Aparthotel Nszebárban található, 1500m-re az óvárostól.Az óváros pár perc sétával elérhető. Az épületet 2016 tavaszán adták át a Vendégeknek.Vízpart 1 perces sétával elérhető.Burgasz reptere 25 km.

Tovább »

Ajánlatkérés »

A kellemes, családi tulajdonban lévő kedves szálloda Neszebár és Ravda között található, messze a zajtól és a nyüzsgő várostól, önálló stranddal, közvetlenül a homokos tengerparton.

Tovább »

Ajánlatkérés »

A Festa Panorama Hotel, Neszebár új részén található, csodálatos kilátással Napospartra. Neszebár óvárosa sétával pár perc alatt elérhető.

Tovább »

Ajánlatkérés »

2008-ban épült szálloda közvetlenül a tengerparton található, szobáiból csodálatos kilátással Neszebár óvárosára és a tengerre.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Új és régi Neszebar között található, egy sétány választja el a parttól. A homokos strand 250 méterre van a szállodától. A szálloda 2004 nyarán nyitott,várja az igényes pihenésre- és szórakozásra vágyó vendégeket.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Neszebártól 2 km-re fekvő 4*-os szálloda, mely kiválóan alkalmas családi nyaralásokra, a tengerparttól 30 méterre található. Az Unesco által védett városka-Neszebár, sétával 20 perc alatt elérhető.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Fekvése: A szálloda Nessebar és Ravda között helyezkedik el a strandtól kb. 40 méterre. Nessebar központja kb. 2,5 km, ahová rendszeres buszjárat közlekedik.

Tovább »

Ajánlatkérés »

« Tengerparti szállások