Főoldal Tengerparti szállások

Tengerparti szállások

Nyaralás a bolgár tengerparton

Napospart, Neszebár, Sozopol...
Ki ne hallott volna a bolgár tengerpart csodálatos üdülőhelyeiről.
Bulgária tengerpartján számtalan jól felszerelt, kényelmes szálloda és apartman várja a tengerparti nyaralás szerelmeseit.
Tengerparti szállások

Szállodák és apartmanok Bulgáriában. A legszebb és legdivatosabb nyaralóhelyeken Napospart, Aranyhomok, Neszebar, Pomorie, Szveti Vlasz, Elenite és Sveti Konstantin és Elena. Olcsó apartmanok és all inclusive szállodák egyéni, buszos vagy repülős utazással.

 

Gyermekbarát szállodák, hatalmas gyermekkedvezmények Bulgáriában.

Balcsik a legrégibb város mely a Fekete-tenger partján, Várnától 45 km északra. A várost gyakran hívják Fehér városnak, elsősorban a házainak köszönhetőn, mivel fehér kőből épültek és azért is, mert fehér sziklák között helyezkednek el.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Burgasz az ország keleti részén, a Burgaszi-öböl partján fekszik. Üdülőváros, ipari központ és kikötő is egyben. A bolgár fekete-tengeri part második legnagyobb városa (Várna után). 400 km-re található a bolgár fővárostól, Szófiától és 130 km-re fekszik Várnától.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Byala egy kisváros és egyben tengerparti üdülőhely, mely Kelet-Bulgáriában, Várna tartományban található. Kb 50 km-re távolságra van Várnától és kb 80 km-re Burgasztól.

Tovább »

Az apró üdülőfalu Burgasztól és Naposparttól délre található Szozpol felé.
A Duni Royal Resortot is magába foglalja a terület ami több luxus szállodából tevődik össze. A dűnék és a tengerparti rész itt természet védelmi terület.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Elenite Napospart , Szveti Vlasz felöl közelíthető meg. Az 1985.ben létesült nyaralófaluba csak az itt nyaraló Vendégek léphetnek be.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Kiten a "pihenés szigete" Burgasztól kb. 60 km-re délre helyezkedik el, egy kedves bolgár történelmi város a csendes Atliman öbölben, az Urdoviza félszigeten.

A Burgaszi repülőtérről az út alig több mint egy óra.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Albenától pár kilométerre -re található a közkedvelt üdülőfalu. A strand homokos, lassan mélyülő, ideális gyermekes családoknak.

Tovább »

Naposparti szállodák, apartmanok.

Napospart Burgasztól 38 km-re, található. Bulgária egyik legnagyobb üdülőközpontja.

Tovább »

Neszebár Napospart legrégibb települése és egyben a világörökség része.Az óvárost a görögök alapították időszámításunk elött az ötödik században.

Tovább »

A mai Obzor az egykori görög városállam Heliopolisz helyén épült. Egykor a római császárok nyári rezidenciája volt itt.

Tovább »

Ajánlatkérés »

A hangulatos kisvárost Ankhialoszt (Pomorie) Kr. e. 4. században görög kereskedők alapították és egészen 1934-ig Anhialo nevet is viselte.

Tovább »

Burgasztól 1 órányi útra (22 km) található Primorszkó. A déli tengerpart jelentősen különbözik a Burgasztól északra fekvő területektől, itt csendes, romantiikus öblöket, kisebb halászfalvakat találunk.

Tovább »

Ravda Burgasztól északra 30 km-re található. A kisváros szinte már összeépült észak felől Neszebárral és délről Aheloyjal.

Tovább »

Ajánlatkérés »

Sozopol Burgasztól délre fekszik. A Fekete tenger egyik legfestőibb nyaralóhelye. Népszerű a magyar nyaralók körében.

Tovább »

Az üdülőhely a 18. századi Szent Konsztantin és Elena-kolostorról kapta a nevét. Várnától 10 km-re található északra.

Tovább »

Burgasztól északra Naposparttól 4 km-re található Szveti Vlasz. Itt találkozik a hegy és a tenger.

Tovább »